A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

До Міжнародного дня рідної мови у Вознесенській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар-методичну студію

Дата: 24.02.2020 08:04
Кількість переглядів: 76

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Саме в цей день святково прибрана висловлюваннями та іншою мовознавчою наочністю, що популяризує знання української мови, Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів приймала колег - вчителів початкових класів  закладів загальної середньої освіти Вознесенського району, що прибули на семінар-методичну студію, на якій розглядалося питання формування мовленнєвих компетентностей учнів в умовах НУШ. Вчителі- початківці мали можливість взяти участь у ранковій зустрічі, що проводила Людмила Яворська, відвідати урок літературного читання у 2 класі на тему «Скринька казок» з ляльковою театралізацією казки «Ріпка», підготовленою вчителем Наталією Сулімою.  Учитель Любов Станкевич  зі своїми  четвертокласниками  підготувала та провела інтелектуальну гру-конкурс «Мови світ цікавий та безмежний». З учасниками методичного навчання вчитель Василець О.О. провела інтерактивну гру «Хто я?».  Валентина Кольчак  донесла до учасників через інформаційний дайджест  новинки обласного  методичного навчання, на якому відбулася творча зустріч з авторами підручників для початкових класів.

Завідувачка РМК Лопатинська Л.В. презентувала  комплект навчально-методичних посібників для вчителів 1-2 класів, що працюють у Новій українській школі.

Учасники обговорили питання конкурсного вибору і замовлення підручників для учнів 3 класу та інші нагальні питання роботи методичного об`єднання вчителів початкових класів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень