A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вітаємо переможницю ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН!

Дата: 23.02.2021 09:14
Кількість переглядів: 122

Конкурс захист робіт Малої академії наук з кожним роком стає більш значущим та результативнішим.

     З 11 лютого по 13 лютого 2021 року в режимі онлайн проходив обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

     Серед переможців -  вихованка секції МАН «Історія України»  Дитячо-юнацького центру Бузької сільської ради Журавльова Юлія, яка власними переконаннями, знаннями та старанністю здобула 2 місце.

Не дивлячись, що  упродовж тривалого часу ми працювали у дистанційному режимі, не зважаючи на перешкоди, вона знайшли у собі сили готуватися та презентувати власну наукову роботу.

   В своїй роботі вона дослідила процес патріотичного становлення та безпосередню участь у справі захисту нашої держави земляка, колишнього учня Бузької школи, члена територіального відділення МАН секції «Історія України» 2010 року, потім студента інституту історії та права МНУ                      ім. В.О. Сухомлинського та бійця 79-ї окремої десантно-штурмової бригади – Алписпаєва Олексія.

   Актуальність роботи полягає в тому, що історія війни, учасником якої є Алписпаєв Олексій, ще не завершилася, вона триває і в наші дні. Від неї залежить збереження незалежності України. Наше покликання не втратити жодну сторінку історії героїв цієї війни, щоб правда про ці події не згинула в лабіринтах бюрократичної машини.

   Робота побудована таким чином: перший розділ висвітлює, на основі свідчень людей, які оточували героя дослідження, шлях формування Олексія як мужнього та свідомого патріота нашої Батьківщини; другий – на основі власних спогадів бійця, інших доступних джерел та його бойовий шлях з 2015 року до початку 2021.

   Історія простого хлопця, який свідомо став на захист українського народу є однією з сторінок героїчної боротьби наших захисників проти російської агресії на Сході. Всі вони стали символом незламності духу сучасної України.

     Щиро радіємо з того, що слухачі секції МАН  Дитячо-юнацького центру Бузької громади продовжують утримувати лідерські позиції в Миколаївській області за науковими досягненнями. В цьому величезна заслуга керівника гуртка Топиліна В.М., який виховує нове покоління наукової еліти, сприяє розвитку позашкільної освіти Бузької громади.

       Бажаємо Юлії творчої наснаги, прагнення розвиватися, працювати над собою, вдосконалювати свої здібності, відкрити нові наукові перспективи для себе, для нашої рідної громади, України!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень