A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, ЗНО, ВСТУПНА КАМПАНІЯ: МОН ЗАПУСТИЛО САЙТ ПРО КЛЮЧОВІ ЗМІНИ В ОСВІТІ, ВПРОВАДЖЕНІ ЧЕРЕЗ КАРАНТИН

Дата: 17.04.2020 09:24
Кількість переглядів: 82

Усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому інформаційному ресурсі. Зокрема, тут розміщено інформацію про дистанційне навчання, завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

Інфоресурс містить ключову інформацію про зміни в роботі дитячих садків, шкіл, закладів ПТО, університетів та коледжів. Зокрема, тут розміщено актуальну інформацію про завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

Сайт також містить корисну інформацію для педагогів – щодо режиму роботи, зарплат, відпустки, атестації, заповнення класних журналів, інструментів для дистанційного навчання тощо. На інфоресурсі також зібрано контакти установ і служб, які стануть у нагоді, якщо потрібно буде уточнити інформацію. 

У разі змін режиму карантину або ухвалення через нього нових рішень у системі освіти інформація на сайті оновлюватиметься. 

Кампанію "Вчимо і навчаємось на карантині: зміни в системі освіти" розроблено за підтримки Швейцарської Конфедерації в рамках впровадження  Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для розвитку демократичної освіти"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень