A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти

Дата: 25.11.2019 09:40
Кількість переглядів: 85

30 жовтня  2019 року проведено планову нараду керівників закладів загальної середньої та дошкільної  освіти Вознесенського району.  У робочій нараді взяли участь працівники харчоблоків закладів освіти та директор ПП «Менада»  Тетяна Балабушко.

 Учасники заходу обговорили нагальні питання   щодо організації безпечного, повноцінного, збалансованого харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти району, зокрема про:

-  дотримання загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами на харчоблоках закладів освіти та транспортних засобах,  якими здійснюється доставка харчових продуктів; 

- наявність на продовольчу сировину та харчові продукти супровідних документів, що засвідчують їх безпеку та якість;

- розробку  перспективних двотижневих меню, які повинні містити повний набір продуктів харчування, відповідно до вікової категорії;

-  необхідність  забезпечення впровадження системи НАССР.

На нараді розглянуто ряд актуальних питань в галузі освіти району.  Увага керівників закладів освіти зверталася на роботу з дітьми – сиротами, дітьми з багатодітних  та малозабезпечених сімей та усунення порушень спрямованих на захист прав дітей.

Переглянувши тематичні відеоролики та презентаційні матеріали, учасники заходу обговорили  ефективність  проведення І етапу   районного проекту «Дизайн школи – територія комфорту, позитиву, успіху».

За результатами проведеної наради керівники отримали відповідні протокольні доручення  щодо посилення пожежної безпеки в закладах освіти району під час роботи в осінньо- зимовий період та забезпечення   проведення  ІІ етапу Тижня безпеки дорожнього руху.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень