A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено інтегрований семінар-практикум вчителів математики, фізики та інформатики закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради

Дата: 16.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 121

Планом  методичної роботи відділу освіти Бузької сільської ради на 2021 рік передбачено приділення значної  уваги питанню формування інформаційно-комунікаційної, комп’ютерної компетентності педагогів освітніх закладів. Тому з метою удосконалення теоретичної, практичної складових професійної компетентності, формування комп’ютерної та цифрової грамотності педагогів 12 березня 2021 року  проведено інтегрований семінар-практикум вчителів математики, фізики, інформатики закладів загальної середньої освіти  Бузької сільської ради у форматі Zoom-конференції  на тему «Використання інтернет-сайтів  та порталів для здійснення дистанційного та змішаного навчання при вивченні математики, фізики та інформатики».

Учасники вебінару працювали під  девізом «Поступальним кроком тільки вперед!».

З привітально-мотиваційним словом звернулася до учасників вебінару модератор Лопатинська Любов Василівна, фахівець з методичної роботи відділу освіти Бузької сільської ради, презентуючи нормативно-правову базу та основну термінологію Положення про дистанційне навчання, побажала всім учасникам плідної  приємної і результативної роботи.

В практичній частині вебінару Топилін Владислав Валерійович, вчитель інформатики Бузького ЗЗСО І-ІІІ ступенів,  познайомив  із сайтами та порталами, які варто використовувати в освітньому процесі педагогами ікорисними  ресурсами, необхідними для використання  при вивченні алгоритмів на уроках інформатики.

Руденко Аліна Олегівна, вчитель математики  Таборівського ЗЗСО            І-ІІІ ступенів,  поділилася майстер-класом по  використанню платформи «Клас-тайм» на уроках математики, порадила сайти та платформи, які стануть у пригоді педагогам при підготовці та проведенні заходів, присвячених Року математики в Україні.

 Презентувала  матеріали з використання інтернет-платформи Google Meet» на уроках  фізики під час  вивчення нового матеріалу при дистанційному навчанні Осташевська Ольга Павлівна, вчитель  фізики І кваліфікаційної категорії Таборівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Учасники вебінару здійснювали навчально-практичні завдання, формуючи свою культуру відео спілкування та педагогічну інформаційно-комунікаційну, цифрову компетентність.

На завершення учасники висловили свої почуття та враження про здійснення їх сподівань, які на початку вебінару висловили  на дереві очікувань, та побажали  успішного здійснення педагогічних завдань у  реалізації освітнього процесу з дистанційним та змішаним  навчанням.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень