A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Рух – це здорово!": школярі Бузької територіальної громади взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході

Дата: 09.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 63

 8 червня 2021 року в рамках Міжнародного Дня захисту дітей відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!», учасниками якого стали учні освітніх закладів Бузької сільської ради.

     З привітальним словом до учасників звернувся голова сільської ради Заволока Ю.Ю.: «Заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання, в першу чергу патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру, тож нехай ці змагання стануть демонстрацією високої майстерності, краси поєдинків та сили духу». Він також побажав учасникам обирати активне заняття до душі та пам’ятати, що життя — це рух!

     Продовжили захід наші гості з Прибужанівської сільської ради, команда хлопців і дівчат з воркауту зі своїм наставником Кравченко Андрієм, які пропагують здоровий спосіб життя і весь свій вільний час приділяють тренуванням.

     Наступним показовим виступом був показ прийомів бойового мистецтва карате-до юними каратистками - ученицями  Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст. разом з тренером, випускником міжнародної академії бойових мистецтв, володарем чорного поясу з карате «Шотокан», тренером вищої категорії Сорокою Сергієм Михайловичем. Після виступу присутні мали змогу позмагатися з дівчатами-чемпіонками в прийомах самозахисту та оглянути  медалі, кубки та грамоти спортсменок здобуті на чемпіонатах України та області.

     Видатний вчений Амосов Микола Михайлович був великим прихильником і пропагандистом фізичної культури. Кредо його життя можна висловити короткою фразою: Рух – це здоров'я, а здоров’я  це життя! Такого девізу дотримується в своєму житті випускник Таборівського ЗЗСО І-ІІІст., інтерконтинентальний чемпіон з кікбоксингу серед професіоналів Пінзул Павло, який провів майстер-клас з бойових прийомів серед бажаючих юнаків.

     Свято рухової активності продовжили командні змагання, де свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах.  Дітвора відчайдушно змагалася за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

     Після естафети почалися змагання з волейболу. Кількість учасників змагань була свідченням неабиякої популярності волейболу серед учнівської молоді громади.

     Тож свято спорту видалось на славу!!! Всі команди в подарунок отримали футбольні мячі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень