A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено семінар-практикум для педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

Дата: 04.03.2021 11:03
Кількість переглядів: 93

Питання збереження та зміцнення фізичного здоров’я дитини є одним із пріоритетних завдань у роботі ЗДО. На базі Вознесенського закладу дошкільної освіти «Джерельце» відбувся он-лайн семінар для педагогів Бузької сільської ради «Сучасні здоров’язбережувальні технології у роботі з дошкільниками» (у сервісі Zoom).

Мета семінару-практикуму: підвищити рівень професійної компетенції педагогів щодо впровадження сучасних здоров’язбережувальних технологій у роботі з дошкільниками.

На початку роботи семінару директор закладу дошкільної освіти Нємцова Н.Г. презентувала роботу закладу "Фізкультурно-оздоровча робота з дітьми дошкільного віку", в якій представила організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО.

                Учасники семінару-практикуму переглянули відео сюжетного заняття в молодшій групі «Допоможемо п’ятачкам» (вихователь Карпюк Т.А.) та в старшій групі «Подорож по морю» за методикою М.М. Єфименка (вихователь Кольчак В.М.). В ході занять вихователі використовували здоров’язбережувальні технології: горизонтальний пластичний балет, дихальні вправи, нетрадиційні вправи для корекції стопи, точковий масаж, фітбол-гімнастику.

         Варто зазначити, що вихователі спільно з батьками власноруч виготовили нетрадиційне фізкультурне обладнання для занять. Педагоги взяли активну участь у тренінгу «Здорова дитина – майбутнє України»  під час якого,  мали змогу не лише обмінятися власним досвідом із колегами, а й почерпнути для себе нові здоров’язбережувальні технології в роботі з дітьми.

Зміцнення здоров’я юного покоління громади, спілкування в колективі та позитивні емоції  -  прекрасний підсумок проведеного заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень