A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Підведено підсумки І (зонального) туру «Учитель року 2020»

Дата: 06.12.2019 11:35
Кількість переглядів: 78

І ось прозвучали фанфари заключного етапу І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінаціях «Початкова освіта» та «Історія», що проводився на базі відділу освіт Олександрівської селищної ради.

Позаду залишилися конкурсні випробування для учасників цього професійного освітянського конкурсу, в якому взяли участь педагоги Олександрівської ЗОШ І-ІІІст., Трикратської ЗОШ І-ІІІст., Воронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради,  Таборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вознесенської районної ради та ЗОШ №5 м. Вознесенська.

На урочисте підведення підсумків І (зонального) туру Конкурсу прибули  представники всіх шкіл-учасників, органів місцевого самоврядування, представники відділів освіти , методичних кабінетів. Після представлення в гумористичній формі команд конкурсантів закладів загальної середньої освіти, привітання їх та вручення квітів відбулося нагородження . Учасників конкурсу та переможців було нагороджено дипломами та грошовими преміями.

Ми вітаємо педагогів Таборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Симоненко Мар`ю Юріївну,  вчителя початкових класів, яка посіла ІІ місце у номінації «Початкова освіта» та Гончаренко Ольгу Василівну, учасницю конкурсу, вчителя історії та правознавства та бажаємо нашим конкурсантам  творчих успіхів та подальших професійних перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень