A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено онлайн вебінар вчителів історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради

Дата: 15.04.2021 11:39
Кількість переглядів: 63

З метою підвищення  методичного та практичного рівня професійної компетентності вчителів, удосконалення вмінь застосовувати інноваційні освітні технології, зокрема  інформаційно-комунікаційні та цифрові технології,   у повсякденній професійній діяльності педагогів 14 квітня відбувся онлайн вебінар вчителів історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради.

На експериментальному  вебінарі, що проводився спочатку в ЗУМІ, а потім на платформі Google Meet було розглянуто питання здійснення дистанційного та змішаного навчання  історії і правознавства і  шляхів його реалізації педагогами ЗЗСО Бузької сільської ради.

Як відбувається  вивчення нового матеріалу на уроках історії та правознавства з використанням платформи Google klass-room  поділився Тітімець Є.В., вчитель історії та правознавства Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст.

Майстер-клас  і практичне завдання по здійсненню  онлайн тематичного  оцінювання  знань і умінь та навичок  учнів з історії та правознавства  через  використання сайту «На урок» провів Топилін В.М., вчитель-методист, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель  історії та правознавства Бузького ЗЗСО І-ІІІст.

Використанням  платформ «Всеосвіта»  та  «Всеукраїнська школа онлайн» для  проведення дистанційного та змішаного навчання ділилася Гончаренко О.В., вчитель історії та правознавства Таборівського ЗЗСО          І-ІІІст. Вона презентувала свою роботу з конструктором уроків та поділилася досвідом створення та поповнення навчального контенту власними тестовими завданнями на платформі «Всеосвіта», якими мають можливості користуються всі бажаючі педагоги  країни.

 Про вшанування пам`яті  митців ювілярів-краян та необхідності  використання краєзнавчих матеріалів на уроках та позакласних заходах  з  історії повідомила Лопатинська Любов Василівна, організатор та модератор вебінару, фахівець з методичної роботи відділу освіти Бузької сільської ради.

Такий обмін досвідом стимулює педагогів до подальшого оволодівання новими освітніми технологіями та сприяє  використанню креативності у підготовці та проведенні уроків історії та правознавства.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень