A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відзначення Дня Збройних Сил України в закладах освіти Вознесенського району

Дата: 09.12.2019 12:34
Кількість переглядів: 99

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району серед учнівської молоді проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

У всіх закладах освіти відбулися урочисті  лінійки, виховні заходи, музейні уроки,  уроки мужності та різноманітні змагання і конкурси.  У Бузькій ЗОШ І-Шст.  проведено шаховий турнір,  в якому взяли участь учні середніх та старших класів та змагання  «Нумо, хлопці!».  Між учнями Вознесенської ЗОШ І-Шст. були організовані  спортивні змагання «Ігри патріотів», на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. В Щербанівській ЗОШ І-Шст. серед старшокласників проведено військово-історичний брейн-ринг "Вперед, захисники!", питання якого включали в себе знання з історії Збройних Сил, українського козацтва, зброї та сучасного військового забезпечення.

Учні  закладів освіти району  вшанували пам'ять  захисників України,   які  зробили неоціненний вклад, захищаючи незалежність та суверенність Української держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень