A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Бузької сільської ради

Дата: 24.05.2021 14:19
Кількість переглядів: 60

З 17 до 23 травня 2021 року  Вознесенський, Бузький і Таборівський  ЗЗСО І-ІІІ ст. приєдналися до проведення всесвітнього  Глобального тижня безпеки дорожнього руху,  присвяченого темі перевищення швидкості – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

Безпека вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху, а навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність.  Протягом тижня учні брали активну участь у   навчально-пізнавальних заходах: малювали малюнки на задану тематику, відгадували загадки, дивились мультфільми, повторювали дорожні знаки та правила безпечної поведінки на дорозі під час вікторини «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай», писали твори та проходили тестування, переглядали відеоролики, моделювали ситуацію «Переходимо вулицю», змагалися в конкурсах «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху», «Дитина – пасажир», «Захистись-засвітись», «Жити цікаво та безпечно» та ін.  Різноманітність форм дозволила учням проявити свою активність і творчість.

19 і 20 травня   Таборівський та Бузький ЗЗСО відвідали дільничий офіцер громади Володимир Орлов та провідний інспектор Вознесенесенського районного управління ДСНС Богдан Шматковський. У зв'язку з наближенням літніх канікул, величезної кількості вільного часу в дітей, початком інтенсивного використання велосипедів та інших транспортних засобів             Володимир  Орлов нагадав дітям правила дорожнього руху, а про інші аспекти безпечного відпочинку розповів Богдан Шматковський. Діти з цікавістю слухали гостей, із захопленням  фотографувалися біля поліцейської машини, а деяким щасливчикам вдалося навіть посидіти за кермом  автівки.

21 травня в школах Бузької сільської ради проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху на тему «Безпечна дорога додому» у рамках  якого учні переглянули низку навчально-роз’яснювальних відеоматеріалів.

Всі заходи мали на меті привернути увагу учнів  до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки  та послужили основою для подальшої мотивації дітей і підлітків з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень