A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Майстер-клас вихователів закладів дошкільної освіти Вознесенського району

Дата: 25.09.2020 14:30
Кількість переглядів: 108

24 вересня 2020 року проведено  майстер-клас вихователів закладів дошкільної освіти Вознесенського району «Коло радості: ранкові зустрічі».

 Мета заходу:  створення умов для професійного зростання вихователів,  прагнення до самовдосконалення, самореалізації, пошук та виявлення талановитих педагогів, пропаганда перспективного педагогічного досвіду

Під час роботи було розглянуто надзвичайно важливе і актуальне  питання, як зробити ранок дитини радісним, бо від того як він розпочнеться, залежить емоційний настрій, позитивні взаємини між дітьми і дорослими в групі, спілкування, вміння розмовляти і слухати.

В заході брали участь вихователі  закладів дошкільної освіти району Карпюк Т.А., Чернявська Д.М., Кушнір Л.О., Савченко А.В.,  ЧайкаТ.В.,   Вахна О.В. Кожен педагог ділився досвідом проведення ранкових зустрічей,  демонструючи фрагменти ранкових зустрічей  з адаптованими для дошкільників методами і прийомами: ранкове коло з ритуалами вітання, коло настрою, компліменти, етюди душі, дидактичні ігри, бесіди, ігрові ситуації, руханки тощо.

Вихователі обмінялись досвідом роботи та новими ідеями щодо впровадження ранкових зустрічей в освітній процес дошкільного закладу. Майстер-клас пройшов у цікавій, творчій та доброзичливій атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень