A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проходять заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги

Дата: 07.05.2021 14:52
Кількість переглядів: 69

       7 травня у кожного учня та у кожного педагога на грудях палахкотить червоний мак – символ пам’яті про воїнів і безневинне мирне населення, що загинули в полум’ї Другої світової війни.

   Так, для вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих в ЗЗСО  було проведено виховні години, уроки пам'яті та звитяги «Рокам ніколи пам’яті не стерти», «Навіки в пам’яті народній», «Не святкуємо», а «вшановуємо»,  організовано лінійки у початковій школі «Пам’ятаємо – Перемагаємо!». Учні переглянули фільми, в яких дізналися  про важкі часи війни,  незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму.

     В фойє навчальних закладів оформлено стенди пам’яті «День пам’яті та примирення». В бібліотеках шкіл оформлено тематичні виставки художньої літератури « Цього ніколи не забути!», «Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати!», «Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!»

      Для учнів Бузького ЗЗСО проведено усний журнал "Однолітки - герої Другої Світової війни". З учнями молодших класів проведено майстер-клас «Квітка пам'яті».

     Учні Таборівської школи  відвідали людей поважного віку, привітали їх,  вручили їм вітальні листівки та продуктові набори.

  У Вознесенському ЗЗСО лідери учнівського самоврядування підготували та провели відеокалейдоскоп «Пройшла війна стежками долі», для учнів молодших класів проведено спортивні змагання та конкурс малюнків.

     Також всі заклади освіти беруть участь в обласному конкурсі учнівських робіт «Їх пам'ять збережуть наші серця»

      Педагогічні та учнівські колективи Бузької громади спільно з працівниками будинків культури провели мітинги - реквієми біля братських могил та вшанували пам'ять загиблих покладанням квітів.

    Це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Нехай День пам’яті та примирення і День Перемоги стануть для всіх нас святами єднання, які надихатимуть у боротьбі з агресором на Сході нашої держави!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень