A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Правничі ігри – 2019

Дата: 16.12.2019 14:59
Кількість переглядів: 81

В межах проекту «Академія юних поліцейських Миколаївщини» та Всеукраїнського тижня права 13 грудня 2019 року педагогами Вознесенського районного Дитячо-юнацького центру за підтримки працівників підрозділу ювенальної превенції відділу поліції був проведений районний інтелектуальний конкурс «Правничі ігри – 2019».

          У конкурсі взяли участь 4 команди з Бузької ЗОШ І-ІІІст., Вознесенської ЗОШ І-ІІІст., Таборівської ЗОШ І-ІІІст. та Щербанівської ЗОШ І-ІІІст.

           «Правничі ігри – 2019» включали в себе конкурс-привітання, в якому команди представляли свій освітній заклад та брейн-ринг «Хто найрозумніший!?» Питання стосувалися правової тематики: учасники розв’язували ребуси та вгадували мелодії з детективних серіалів та фільмів.

          За загальною кількістю балів перемогу здобула команда Щербанівської ЗОШ І-ІІІст. «Мафія в законі». Команда «Феміда» з Таборівської ЗОШ І-ІІІст. посіла ІІ місце. Команда «Ніка» з Вознесенської ЗОШ І-ІІІст. виборола ІІІ місце. А команда «Я маю право» з Бузької ЗОШ І-ІІІст. здобула ІV місце.

           Всі команди отримали дипломи та солодкі подарунки від голови  районної організації профспілки працівників освіти Чепілки О.М.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень