A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Фінал ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на Миколаївщині

Дата: 14.06.2021 15:32
Кількість переглядів: 99

За останні роки на Миколаївщини гра «Сокіл» («Джура») стала не просто святом, не просто змаганням, але подією, що створює особливі умови для спортивно-оздоровчої роботи та формування патріотичної свідомості нашої молоді. Адже для навчання і виховання молодого покоління кращого способу, ніж гра годі й чекати.

     Проведення такої гри з метою підвищення рівня національно-патріотичного виховання молоді   –  саме час, коли йде боротьба на сході за незалежність і територіальну цілісність України. Адже зараз, як ні в кого, –  у молоді прокидається справжній дух патріотизму, почуття єдності, належності до сильної, гідною, великої нації українців.

    13 червня 2021 року на території мальовничого та привітного табору ім. В.М. Башкірова (с. Біла Криниця Березнегуватської селищної територіальної громади) відбулась церемонія урочистого закриття обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичої гри «Сокіл» («Джура»).

Рій «УКРОП» Бузького ЗЗСО І-ІІІст.   представляли нашу громаду  у фіналі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної  гри «Сокіл («Джура»)».

В ході шестиденної боротьби рій «УКРОПІВЦІ» вибороли:

І місце - «Фізична підготовка»  (перетягування канату);

І місце – «Конкурсна програма»;

ІІІ місце – «Військово-прикладна підготовка»;

ІІІ місце  - «Фізична підготовка» (згинання та розгинання рук в упорі на брусах).

За підсумками всіх випробувань у командному заліку рій «УКРОП» Бузького ЗЗСО І-ІІІст.  гідно представили нашу громаду  та посіли V місце серед 13 команд.

Вітаємо та бажаємо джурам та їх керівникам Топиліну В.М. та    Топиліну І.М. нових перемог і досягнень, а головне – миру. Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень