A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відзначення Дня вишиванки в закладах освіти Бузької сільської ради

Дата: 20.05.2021 16:02
Кількість переглядів: 56

У культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.  Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Урочисто сьогодні пройшло відзначення Дня вишиванки у закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради. Дрес-кодом цього дня стала вишиванка. Учнівські та педагогічні колективи замайоріли різнобарвними візерунками української вишивки. Протягом дня у закладах освіти в підтримку української культури проведені різноманітні заходи: парад вишиванок, флешмоби, фотоконкурси, акції, виховні години, майстер-класи, учнями та їх класними керівниками були створені справжні виставки української народної вишивки.

По - особливому святково було на подвір’ях Таборівського, Вознесенського та Бузького ЗЗСО де десятки учнів, одягнених у вишиванки, об’єдналися у яскраві танцювальні флешмоби.  Під запальні українські пісні школярі продемонстрували свої почуття до Батьківщини.

 Проведення свята свідчить, що наші діти відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв і традицій свого народу.

Тож носімо на долю і щастя наш оберіг – вишиванку!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень