A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вітаємо переможців онлайн-конкурсу малюнків «Зупинимо туберкульоз разом!»

Дата: 13.04.2021 16:10
Кількість переглядів: 169

     Щороку 24 березня відзначають Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання.

     В рамках місячника боротьби з туберкульозом за ініціативою департаменту освіти і науки облдержадміністрації спільно з Миколаївською обласною організацією «Товариство Червоного Хреста України» та Миколаївським місцевим благодійним фондом «Вихід» в закладах  освіти пройшов онлайн-конкурс

     7 квітня у Всесвітній день здоров’я підведено підсумки конкурсу. Найактивнішими учасниками серед закладів освіти Миколаївської області стали учні Бузької сільської ради. З поміж двох сотень малюнків, які були розміщені в мережі Фейсбук за хештегом #Миколаївзупинимотуберкульоз відзначені найкращі роботи Васильця Данііла, учня 5 класу Вознесенського ЗЗСО І-ІІІ ст., Катраман Поліни, учениці 9 класу Таборівського ЗЗСО, Родченка Олексія, учня 1 класу Бузького ЗЗСО. До речі, учні Бузького ЗЗСО розмістили найбільшу кількість малюнків – понад 20.

 Переможці конкурсу отримають від «Товариства Червоного Хреста» пакунки з канцелярським приладдям.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень