A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

В закладах освіти відзначили 31-шу річницю виведення військ із Афганістану

Дата: 17.02.2020 16:20
Кількість переглядів: 113

15 лютого 2020 року відзначалася 31 річниця з дня виводу радянських військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

     З нагоди цієї дати в  Щербанівській ЗОШ І-ІІІст.  проведено  екскурсію до шкільного музею. Учні старших класів підготували екскурс по розділу «Афганістан – біль і пам'ять» та розповіли про важкі умови ведення війни. Згадали односельців, які пройшли стежками Афганської війни. До уваги читачів в шкільній бібліотеці  була представлена тематична виставка «Афганські дороги – на граніті пам’яті». 

      У Бузькій ЗОШ І-ІІІст. в кожному класі пройшли виховні години «І біль священний ділимо навпіл», «Відлуння афганських гір», «Крізь полум’я Гардеса й Кандагара», «І пам’ять ожива вогнем пекучих ран»; конкурс малюнків « Дякуємо вам!»; слухання поезій «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»; перегляд документального фільму «І пам’ять серця, і вічний смуток». Також у шкільній  бібліотеці оформлено тематичну виставку  «Афганістан. Це не забувається», де були представлені фотографії, художня література, статті з газет.

     В Вознесенській та Таборівській ЗОШ І –ІІІст. пройшли загальношкільні лінійки, уроки мужності, виховні години «Трагедія і подвиг Афганської війни», «Обпалені долі».

     Хвилиною мовчання у всіх  освітніх закладах вшанували пам’ять тих, хто загинув та пропав безвісти при виконанні військового обов’язку на території Афганістану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень