A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Освіта – шлях до успіху!

Дата: 05.07.2021 09:50
Кількість переглядів: 101

    Чудового літнього ранку  25 червня у Закладі загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з різними формами навчання Бузької сільської ради відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

   В цьому році  із школи  випускаються 50 учнів: 9 з них отримали свідоцтва про здобуття базової  середньої освіти та 41 учень – свідоцтва про повну загальну середню освіту. 

   У кожного з них – своя стежина до нашої школи. Одні  прийшли ще зовсім юними дівчатами та хлопцями, інші – в більш дорослому, зрілому віці. Але всіх їх об’єднала , подружила, навіть поріднила наша «вечірка».

    Із теплими напутніми словами звернулася до випускників  директор школи Чепіженко Людмила Вікторівна і під урочисту музику вручила свідоцтва про повну загальну середню освіту. І ось вони стоять молоді, усміхнені, щасливі, тримаючи в руках довгоочікуваний документ, адже єдиний шлях до успіху – освіта.

  Із теплими словами до вчителів звернулися випускники, вони подякували своїм наставникам за отриманні знання, за те, що вчили їх людяності, справедливості, добру і віддавали частинку свого серця. Особливо хвилюючим був виступ випускника Приймака Вадима, військовослужбовця, який в даний час захищає кордони нашої держави на Сході .

    Фінальною крапкою свята  стало музичне привітання випускникам від вчителів  пісня «Цінуйте кожен день і мить».

  Ми бажаємо нашим дорогим випускникам  міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог та здійснення мрій!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень