A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено огляд готовності закладів освіти Бузької сільської ради до нового 2021/22 навчального року

Дата: 19.08.2021 16:24
Кількість переглядів: 74

17.08.2021 року робочою групою у складі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Соломяного О.О., спеціалістів відділу освіти Бузької сільської ради,  начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вознесенського  управління Головного управління  Держпродспоживслужби у Миколаївській  області  Домбровської Л.І. та головного спеціаліста  відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Йоржа С.А.  проведено огляд готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти Бузької сільської ради до нового 2021-2022 навчального року.

З метою встановлення рівня готовності закладів освіти до навчального року робочою групою здійснено оцінювання стану готовності закладів освіти за всіма напрямами діяльності. Особлива увага членів робочої групи була зосереджена на ході проведення ремонтних робіт, обладнанні навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень харчоблоків, медичних кабінетів, забезпеченню закладів освіти засобами для здійснення протиепідемічних заходів.

Результати огляду засвідчили належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель. В закладах проведено поточні ремонти класних та ігрових кімнат,  спортивних майданчиків та коридорів, поповнена  матеріально-технічна база, створено умови для дотримання особистої гігієни учнями, вихованцями  та працівниками.  

Для відповідного реагування прийняті рекомендації фахівців Вознесенського управління Головного управління  Держпродспоживслужби. Результати обстежень будуть відображені в актах перевірки готовності закладів  до нового  2021-2022 навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень