A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ED - EVENT IN BUZKE 2021

Дата: 28.08.2021 14:30
Кількість переглядів: 85

     27 серпня 2021 року відбулася перша серпнева зустріч педагогічних працівників Бузької сільської ради ED - EVENT IN BUZKE 2021.

 Учасників зустрічі на подвір’ї Бузького ЗЗСО вітав колектив шкільної агітбригади Вознесенського ЗЗСО, які своїм виступом зарядили освітян позитивом та гарним настроєм на новий навчальний рік.

      У вступному слові сільський голова Юрій Заволока привітав присутніх з початком нового навчального року, побажав їм наснаги, натхнення у роботі, терпіння і вдячності від своїх учнів.

     Підсумки роботи за минулий навчальний рік та забезпечення освітнього процесу в 2021-2022 навчальному році в закладах освіти окреслила в медіа доповіді начальник відділу освіти Світлана Русаловська. Звертаючись до освітян вона відмітила, що освіта є не просто сферою життя - це сфера, яка визначає наше сьогодення і майбутнє і що саме в системі освіти зростає майбутнє нації.

Про необхідність створення козацьких організацій в освітній системі громади з метою поліпшення патріотичного виховання молоді на засадах козацької педагогіки у своєму виступі зазначив вчитель історії Бузького ЗЗСО, керівник гуртка ДЮЦ «Джура» Топилін В.М. Також він запропонував на базі кожного ЗЗСО  відкрити гуртки козацько-лицарського виховання «Джура». Рій «Укроп», учасники ІІ обласного етапу дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») продемонстрували показовий виступ «Впоряд» для присутніх освітян.

     Бажаємо усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків  Нехай добробут буде в кожній родині, кожному освітньому закладі. Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена - гордість нашого Бузького краю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень