A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У закладах освіти Бузької громади пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 64

    Сьогодні,  1 вересня,  шкільний дзвоник покликав здобувачів освіти Бузької громади за парти на перший урок, присвячений 30 річниці Незалежності України.  День знань цього року перетворився на велику і радісну подію. Яскравий, насичений емоційністю та зворушливою атмосферою.

    У День знань сільський  голова Юрій Заволока відвідав усі заклади загальної середньої освіти громади. Очільник громади привітав учнів, педагогічні колективи, батьків та всіх освітян з початком нового 2021-2022 навчального року. Побажав усім учням міцного здоров’я, високих результатів у навчанні та активності  у громадському житті.

   Особливу вдячність Юрій Юрійович висловив педагогам за їхню щоденну напружену працю, особливо зараз в умовах пандемії, яка ставить освітній процес в нові умови, нові формати, та вимагає ще більшої уваги, зосередженості та згуртованості для подолання викликів і перешкод, в яких опинилися всі: освітяни, учні та їх батьки. 

   З  нагоди Дня Знань, вітаємо всіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень