A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено семінар – практикум для заступників директорів з виховної роботи та шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради

Дата: 20.09.2021 16:12
Кількість переглядів: 66

17 вересня 2021року у  відділі  освіти Бузької сільської ради проведено  семінар-практикум для заступників  директорів  з виховної роботи та  шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти  Бузької сільської ради, на якому йшлося про організацію та проведення виховних заходів, спрямованих на формування у здобувачів освіти ціннісних життєвих навичок.

Про деякі питання  виховного процесу щодо формування у дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок повідомила   Білоус Л.В., директор Дитячо-юнацького центру  Бузької сільської ради.

Про організацію та умови  проведення у закладах  загальної середньої освіти  щорічного Всеукраїнського  місячника шкільних бібліотек у 2021-2022 н.р. під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності» та фестивалю «Ювілей-фест»- митців- краян «Шануймо слово поетичне ювілярів-краян» в рамках цього  місячника вела мову з учасниками семінару  фахівець з методичної роботи відділу освіти Лопатинська Л.В.

Обміном  досвіду поділилися шкільні бібліотекарі про проведення у своїх освітніх закладах щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек минулих років.

У  практичній частині семінару шкільні бібліотекарі опрацьовували питання проведення інвентаризації бібліотечного фонду  підручників 1-11класів та опановували деякі особливості  роботи в  Інформаційній системі   управління освітою  (ІСУО), обмінялися інформацією по обліку та забезпеченню підручниками учнів 1-11 класів цьогоріч у своїх закладах загальної середньої освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень