A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вітаємо з перемогою!

Дата: 22.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 71

     16-19 вересня 2021 року на базі 169-го Навчального центру імені князя Ярослава Мудрого в смт Десна Чернігівської обл. за підтримки Міністерства молоді та спорту проходила 5-та Всеукраїнська військово-патріотична гра “ВОЯЦЬКИЙ ДУХ”.

      Це - унікальна мілітарна гра для патріотичного юнацтва, яке марить військовою службою і готове в майбутньому стати зі зброєю в руках на захист України.
      На змагання з усієї країни прибуло 30 команд закладів освіти, військово-патріотичних клубів та організацій, які змагалися у 22 різноманітних військових етапах. Миколаївщину на високому рівні представили дві команди - "УКРОП" Бузької ТГ Вознесенского району та "Степові соколи   ім. Руслана Гранди"  Веснянської ТГ Миколаївського району.
      Команда Бузького ЗЗСО І-ІІІ ст. була представлена вихованцями гуртка "Джура" Дитячо-юнацького центру Бузької сільської ради (керівники Топилін В.М.  та Топилін І.М.). 
     Учасники команд прой¬шли справ¬жній гарт, бо у пе¬рі¬од про¬ве¬ден¬ня змагань жи¬ли в умо¬вах військовослужбовців. Кожного дня наші "УКРОПІВЦІ" виконували бойові стрільби з автомата, пістолета, проходили етап "обкатка танком", випробовували свої вміння на смузі перешкод, закріплюючи та відточуючи практичні знання, уміння та навички. Також наша команда показала гарні вміння та навички в етапах "стрільба з РПГ", "стрільба з АК", та "тактичні дії підрозділу в бою". 
      Роївці Валюшко Ростислав, Чорний Олександр, Лященко Максим, Лепетенко Дмитро, Косівчак Вадим та Серпак Катерина показали дуже високі результати і в заліку серед 30 команд зайняли І місце . 
     Джури рою "УКРОП" висловлюють особисту вдячність своєму інструктору Шевчуку Олександру Ігоровичу за підготовку до Всеукраїнської військово-патріотичної гри "ВОЯЦЬКИЙ ДУХ". Його знання з рукопашного бою, тактичної медицини та тактичних дій підрозділу в бою дозволили їм вибороти І місце. 
     Вітаємо нашу команду та її керівників з перемогою! Так тримати! Пишаємося вами!


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень