A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Тиждень протидії булінгу в закладах освіти Бузької сільської ради

Дата: 07.10.2021 08:26
Кількість переглядів: 61

     З 27 вересня по 1 жовтня в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради пройшов Всеукраїнський тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

     З учнями початкових класів проведено години спілкування «Вчимося жити добрими людьми», «Добро починається з тебе»; конкурс малюнків «Зупинимо булінг разом», також молодші школярі переглянули мультфільми з коментуванням «Жив собі чорний кіт», «Про пташок», «Вірте у любов, вірте у Різдво», «Курка, яка несла всяку всячину». Для учнів середніх та старших класів проведено інформаційну годину «Кібербулінг та засоби його подолання»; тренінгові заняття «Вчимося казати ні»; старшокласники переглянули мультфільми з подальшим обговоренням щодо кібербулінгу «Мобільні – це класно», «Історія двох пар», «Ти також заблукав у цьому світі, як і я?», «Залежність від соціальних медіа» та відеоролики за матеріалами мотиваційних зустрічей Ніка Вуйчича «Як Нік Вуйчич боровся з булінгом у своєму житті», «Які у мене цінності», «З яких слів потрібно почати діалог під час булінгу в школі».

     У Вознесенському ЗЗСО учні 6-11 класів пройшли анкетування щодо обізнаності з проблемою булінгу.

     В Таборівському ЗЗСО працює консультативний пункт «Скринька довіри».

    Тиждень проведення профілактичних заходів щодо протидії булінгу в освітньому просторі «Стоп булінг» завершено. Але робота у цьому напрямку для закладів освіти незакінчена. З метою профілактики, просвіти та попередження виникнення випадків цькування серед учнівської молоді, створено цілу систему заходів запобігання булінгу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень