A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

В закладах освіти Бузької громади проведено Урок доброти

Дата: 07.10.2021 08:33
Кількість переглядів: 62

    4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин. Відзначається в день пам’яті Святого Франциска Ассизького (засновника відомого чернечого ордену францисканців, помер 4 жовтня 1226), релігійного мислителя і філософа, який проповідував любов до всього живого на Землі.

    До Дня захисту тварин, з метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя в усіх закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради пройшов урок Доброти під загальною назвою «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

  Діти розповідали про своїх домашніх улюбленців, читали вірші про тварин, розповідали притчі про відданість чотирилапих своїм господарям; підготували виставку малюнків і фотографій зі своїми улюбленцями. Молодші школярі переглянули мультфільми про тварин та відеоролики, грали в рольові ігри «Якби я був…», «Доброта – це частина нас».

  В четвертому класі Вознесенського ЗЗСО учні поставили лялькову театралізацію казки про тварин, а учні 7 класу здійснюють волонтерський догляд за безпритульним котиком, якого прихистили в магазині «Теремок».

   Учні  9-11 класів дискутували  на тему «Взаємодопомога людей і тварин».

 День закінчили переглядом цікавинок про домашніх улюбленців. Вражали своїм виглядом коти-товстуни, собаки-рекордсмени та тварини, яким люди залишали мільйонні спадки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень