A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ЗА НАШУ РІДНУ УКРАЇНУ, ЩО ЗБЕРЕГЛИ ЗА ВСІ ВІКИ -НИЗЬКИЙ УКЛІН І ТРИЧІ "СЛАВА!" УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ!

Дата: 18.10.2021 08:57
Кількість переглядів: 102

   Під таким гаслом у закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради відбулися заходи з нагоди Дня захисника та захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Учні початкової школи малювали вітальні малюнки "Наші славні козаки". В класах молодшої ланки пройшли конкурсно-ігрові уроки «Всі ми – діти козацького роду!», вікторини "Що я знаю про козаків?"

     В класах середньої та старшої школи - тематичні виховні години «Нащадки козацької слави», «Заповіді сучасним козакам», години спілкування «В єдності наша сила», «Служу вірно своєму народу», козацькі посиденьки "Хай живе козацька воля, хай живе козацький дух!», обговорення тематичних відеороликів та презентацій «Час згадати нашу славу, брате», «Тої слави козацької повік не забудем», під час якого байдужих не виявилося, адже мужність, звитяга, розум та козацька слава наших прадідів червоними нитками прописана на сторінках літопису української історії.

        У Вознесенському ЗЗСО відбувся святковий концерт «В єдності наша сила».

      Учні, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України сил і здоров’я, щастя і благополуччя, мужності і стійкості. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!

     Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нам всім потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

     14 жовтня має бути святим днем не лише для православних християн, але й для всіх свідомих громадян: ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю. У цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, проте рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь ревно береже історичну пам'ять нашого народу і популяризує його традиції.   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень