A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Олімпійський тиждень в закладах освіти Бузької сільської ради

Дата: 21.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 61

    Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

     Спорт має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, активізацію фізкультурно-масової роботи, забезпечення розвитку Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до занять спортом.

     Протягом вересня – жовтня 2021 в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради в рамках Європейського тижня спорту під егідою Європейської комісії під девізом «BeActive» проходив Олімпійський тиждень.

     Про відкриття «Олімпійського тижня» в школах сповістили на святкових лінійках.

     Протягом тижня школярі ознайомилися з  ідеями олімпізму, історією розвитку Олімпійських держав, олімпійськими традиціями, звичаями та легендами різних країн світу, досягненнями України в галузях спорту. Юні олімпійці навчальних закладів прийняли участь у конкурсі малюнків «Бути здоровим - це щастя», «Я у спорті», «Ми майбутні олімпійці», пройшли спортивні випробування з легкої атлетики, взяли участь у естафетах із Всеукраїнського спортивно-масового заходу «COOL GAMES». Крім того, були проведені флешмоби, фізкультхвилинки, шахові та шахматні турніри, козацькі забави, змагання з міні – футболу.

     У Вознесенському ЗЗСО учні 5-11класів написали Олімпійський диктант та разом з вчителями здійснили велосипедний пробіг «Стежками рідного села».

     Також вчителі фізичної культури провели «Олімпійський урок», спрямований на формування в учнів стійкого інтересу до занять фізичними вправами, масового та олімпійського спорту.

     Загалом в «Олімпійському тижні» та «Олімпійському уроці» в нашій громаді  прийняли участь 550 школярів.  

     Ми ще раз переконалися, що в школах вчаться сильні, спритні й сміливі учні! Учасникам Тижня зичимо фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень