A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

День боротьби з торгівлею людьми у Вознесенському ЗЗСО

Дата: 20.10.2021 11:17
Кількість переглядів: 60

  18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

     Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у Вознесенському ЗЗСО 18 жовтня пройшов День протидії торгівлі людьми. Мета заходів Дня – підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища.

     Протягом дня учні школи переглянули відеофільми «Життя на продаж».  Для учнів 8-11 класів проведено години спілкування «Туристична подорож за кордон», «Чому в ХХІ столітті існує рабство?», « Торгівля людьми. Міф чи реальність?» та заняття з елементами тренінгу з попередження торгівлі людьми «Людина не для продажу». Для учнів 1-7 класів відбулися виховні години на тему «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Незнайомі люди. Правила поведінки», «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень