A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН

Дата: 21.08.2021 14:39
Кількість переглядів: 144

  15 - 21 листопада 2021 року у світі пройде 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН. У цьому році він присвячений темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

    Гасло Тижня #StreetsForLife#Love30 проголошує запровадження обмеження швидкості до 30 км/год у містах, бо учасниками дорожнього руху є не лише автомобілі, а й пішоходи, велосипедисти та діти, а отже всі ми є ключем безпечної транспортної системи. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.
   З метою підтримки цілей Десятиліття Україна приєднується до Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021. Заходи пройдуть з 15 по 21 листопада 2021 року.
   Під час ІІ-го етапу Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху планується проведення різноманітних заходів, серед який єдиний національний урок із безпеки дорожнього руху у всіх закладах загальної середньої освіти, конкурс фото- та відеоробіт у рамках національного проєкту «Безпечна країна» та багато інших.
   Всі заходи по Україні відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень або у дистанційному форматі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень