A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Керівники гуртків ДЮЦу Бузької с.р. долучилися до занять у «Школі виховників джур»

Дата: 11.11.2021 11:02
Кількість переглядів: 68

  Керівники гуртків  "Джура" Топилін Вадим Миколайович та "Туристичне краєзнавство" Топилін Ігор Миколайович взяли участь у Всеукраїнському  семінар-тренінгу  «Школа виховників джур» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбувся з 5 по 7 листопада на базі Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. Організаторами заходу виступили Український державний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді та Молодіжний клуб Джура         (м. Київ). Захід спрямовувався на підготовку виховників джур до безпосередньої  виховницької діяльності зі створення та забезпечення дієвості осередків (роїв/куренів) гри Джура.

 Педагоги-виховники Дитячо-юнацького центру отримали можливість здобути нові знання, досвід та відпрацювати практичні навички з особливостей запровадження в закладах освіти Бузької громади виховної системи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Сповнені новими знаннями та набутим досвідом Вадим Миколайович та Ігор Миколайович  повернулися до свого закладу аби додати новий поштовх у розвиток справи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

  Учасники семінар-тренінгу щиро дякують організаторам за можливість навчатися та самовдосконалюватися, підвищувати кваліфікацію й  прожити ці дні в середовищі однодумців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень