A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

В освітніх закладах відбулися заходи до Дня боротьби зі СНІДом

Дата: 07.12.2021 08:45
Кількість переглядів: 50

     1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. 

З метою формування в учнів знань про ВІЛ, вжиття заходів зі зниження ризику інфікування, в закладах освіти Бузької сільської ради були проведені заходи з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
     Відтак,1 грудня у Вознесенському ЗЗСО І-ІІІст. проведено виховні години «За майбутнє без СНІДу».  Учням розповіли про таємниці вірусу імунодефіциту людини, шляхи та фактори передачі, правила уникнення ризику захворювання. Заняття були насичені прикладами з життя молодих людей, листами, опублікованими в соцмережах. Для молодших школярів пройшов конкурс малюнків та плакатів «Знати, щоб жити».
    У Бузькому закладі загальної середньої освіти пройшли  пізнавально-просвітницькі години “За майбутнє без СНІДу, обери життя» та  акція «Абонемент на життя».
    У Таборівській школі відбулося тренінгове заняття, під час якого практичний психолог довела до учнів цікаву та корисну інформацію про те, що потрібно знати, щоб вберегтися від ВІЛ, як толерантно ставитись до ВІЛ-інфікованих. Учасники тренінгу брали участь у  вправах: «Знайомство», «Очікування», «Планета без СНІДу», а також переглянули відеоролик «Не дай шансу СНІДу».
     Проблема епідемії ВІЛ/СНІДу, на жаль, продовжує залишатися актуальною як в Україні так і в цілому світі, тому популяризації здорового способу життя, профілактиці СНІДу приділяється значна увага.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень