A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

День Святого Миколая у закладах освіти Бузької громади

Дата: 21.12.2021 09:24
Кількість переглядів: 60

     Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День святого Миколая.

     День святого Миколая – свято несподіванок і подарунків. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року та Різдва Христового.

     18 грудня, напередодні свята, до учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Бузької сільської ради завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Учні підготували театралізовані дійства «Забілів снігами гай – іде Святий Миколай», «Зустрічаймо Миколая!», «Ярмарок мрій». Діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутні, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

     Педагоги закладів познайомили учнів з історією життя та добрими вчинками святого Миколая. Були проведені години спілкування «Святий Миколай: український Дід Мороз, чи прекрасний чарівник?», «Невичерпна криниця народних традицій».

     В атмосфері доброзичливості та чудового настрою минув час і настала довгоочікувана мить подарунків.

     Від свого покровителя учні отримали солодощі, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

     Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям. Віриться в те, що День пам’яті святителя Миколая стане улюбленим та традиційним святом для нинішніх школярів.

     Отже, нехай Святий Миколай допоможе нам жити в мирі й злагоді, любити свій народ, батьків та ближніх, творчою працею примножувати добрі діла на благо країни.

    Зі святом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень