A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Лідер року – 2021 СТАРТУВАВ !

Дата: 24.12.2021 14:30
Кількість переглядів: 53

       24 грудня  в приміщенні Дитячо-юнацького центру відбувся I етап обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». Даний конкурс має на меті виявляти та розвивати лідерські, організаторські, інтелектуально-творчі здібності учнів та сприяти розвитку  молодіжного лідерського руху в громаді, районі, області.                                  

       В цьогорічному конкурсі взяли участь президенти трьох закладів освіти               нашої громади: Катраман Поліна та Калюжна Ольга, учениці 10 класу Таборівського ЗЗСО І-ІІІст.,  Журавльова Дарина – учениця 9 класу  Бузького ЗЗСО І-ІІІст., Вертейко Анастасія – учениця 11 класу Вознесенського ЗЗСО  І-ІІІст.                                                               

         Учнівські лідери підготували відео-візитівки «Я-дію!», представили свої проєкти та цікаві справи, а потім долучилися до обговорення та визнали найкращою відео-презентацію та  проєкт «Ліга фактчекерів» /перевірка фактів та тверджень на правдивість/,  який мав на меті підвищити рівень медіаграмотності учнів Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст.                                                                                                                 

         Вітаємо Вертейко Анастасію, переможцю  I етапу конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування громади! Бажаємо нашій конкурсантці перемоги та просимо всією Бузькою громадою підтримати під час голосування на Youtub-каналі з 15 січня по 22 лютого 2022 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень