A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Новорічна казка у Закладі ЗСО ІІ-ІІІст.

Дата: 28.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 57

     Ось і близиться до завершення 2021 рік. Напередодні цього чудового свята ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

     Традиційно в нашому закладі були  проведенні новорічні  свята на всіх НКП., де учні із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, інтелектуальних вікторинах, виконували чудернацькі завдання, а також танцювали і співали.

   Діти отримали масу задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили спритність та ерудованість.
    Кульмінацією кожного свята стало вручення солодких подарунків від Діда Мороза та Снігуроньки. Сподіваємось, що святковий настрій  та приємні спогади  залишаться у всіх надовго!

   Від імені всіх учнів та вчителів нашої школи хочемо щиро подякувати Заволоці Юрію Юрійовичу та відділу освіти  Бузької ТГ за новорічні подарунки та радість в дитячих очах! Бажаємо здоровя, щастя, наснаги, всього самого світлого і найкращого у прийдешньому  Новому 2022 році!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень