A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено колегію відділу освіти та нараду керівників закладів освіти Бузької сільської ради

Дата: 13.01.2022 14:29
Кількість переглядів: 64

Відділом освіти Бузької сільської ради  28 грудня 2021 року проведено колегію, в роботі якої взяли участь члени колегії, керівники закладів освіти громади.

На порядок денний було винесено такі питання:  

  1. Про хід виконання Програми розвитку освіти Бузької сільської ради на 2021-2025 роки та затвердження річного плану роботи  відділу освіти на 2022 рік.
  2. Про стан профілактики правопорушень учнів закладів загальної середньої освіти  Бузької сільської ради.
  3. Про стан роботи з превентивного виховання та впровадження профілактичних програм у закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради.
  4. Про підсумки моніторингу стану роботи з безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов праці і навчання учасників освітнього  процесу в закладах  освіти Бузької сільської ради.
  5. Про стан  організації  навчально-виховної роботи з фізичного виховання та спорту в закладах дошкільної освіти Бузької сільської ради.

За підсумками роботи колегії прийнято відповідні рішення.

Після колегії відділу освіти відбулася нарада керівників закладів освіти. Під час засідання розглянуто   питання щодо проєкту  бюджету на 2022 рік, дотримання вимог  безпеки життєдіяльності дітей під час зимових канікул, стану роботи зі зверненнями громадян у відділі освіти та закладах освіти Бузької сільської ради за 9 місяців, стану методичної роботи в закладах освіти Бузької сільської ради, стану роботи закладів освіти з питань 

Підсумки наради підвела начальник відділу освіти Бузької сільської ради Світлана Русаловська,  яка  поставила перед керівниками закладів освіти низку першочергових завдань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень