A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відзначення Дня Соборності в закладах освіти Бузької сільської ради

Дата: 24.01.2022 16:03
Кількість переглядів: 56

   21 січня 2022 року з нагоди Дня Соборності України та з метою виховання почуття патріотизму і гордості за героїчне минуле і сьогодення Українського народу в закладах освіти Бузької сільської ради  були проведені тематичні заходи.  

   Цей день розпочався урочисто і святково.  На  загальношкільних    лінійках «Соборна і вільна  Україна» учні розповідали вірші про Україну, виконували державний гімн і вшановували пам’ять усіх Героїв  Небесної  Сотні хвилиною мовчання.

     Учні 9-11 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.

     Для учнів початкових класів організовано пройшли конкурси малюнків «Моя країна-Україна», «І сине небо, і жовте сонце», «З Україною в серці!», де юні художники через  свої твори передали любов до рідної землі.

 Для старших класів проведено конкурси творів «Пишаюсь тим, що українець».  Класними керівниками проведено виховні години «Україна неподільна»,  «Славетні імена України», «Співаєм славу тій події і тепер».

     В шкільних бібліотеках організовано виставки літератури на тему «Соборна. Вільна. Неподільна. Моя Україна!», «Україна крізь віки».

     Після урочистих заходів школярі, взявшись за руки, створили «Живий ланцюг Єднання», як символ єдності східних і західних земель України.

     Заходи, проведені цього дня в освітніх закладах, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень