A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

27 січня – День пам'яті жертв Голокосту

Дата: 28.01.2022 14:21
Кількість переглядів: 51

27  січня вшановуючи пам’ять загиблих жертв Голокосту в Україні, в закладах освіти Бузької сільської ради  проведено тематичні заходи під назвою «Свіча Голокосту не згасне».

    Трагедія Голокосту - це урок для всього людства. У цей день, День скорботи і пам’яті, учні приєдналися до загальної печалі, ім’я якої Голокост.  Для  учнів 5-11 класів проведено виховні години «Голокост - трагедія ХХ століття».

     Гортаючи страшні сторінки минулого, класні керівники провели для учнів 9-11 класів тематичні уроки «Злочин проти людства», «Причини масового знищення населення України в роки Другої світової війни», години інформаційного спілкування та організували  перегляд документального фільму «Голокост». Після перегляду фільму учні пройшли тестування на освітньому сервісі «На урок».

     Класні керівники 1-4 класів познайомили молодших школярів з поняттям «Голокост» та з історією його виникнення.  Також діти приєдналися до участі в акції «Запалимо свічку пам'яті!».

     У шкільних бібліотеках  були організовані тематичні книжкові виставки «Пам’яті жертв Голокосту».

     Після проведених заходів учні вкотре зрозуміли, що мир і злагода – це головне, що нам потрібно сьогодні. Пам’ятаючи про трагедію минулої війни, ми з надією дивимося в майбутнє і віримо в нашу державу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень