A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено навчально-практичний семінар вчителів математики, інформатики та фізики закладів освіти Бузької громади

Дата: 04.02.2022 16:09
Кількість переглядів: 64

   Удосконалювати свої фахові компетентності, педагогічну майстерність, ознайомитися  з інноваційною технологією скрайбінг, його різновидами, способами використання на різних етапах уроків, формувати вміння створювати скрайбінгові  навчальні продукти, практично опановувати новими компетентностями інноваційних, інформаційно-комунікаційних,  цифрових  технологій з використанням їх для активізації творчо-пізнавальної діяльності  учнів на уроках, формувати культуру педагогічної співпраці зібралися вчителі фізики, інформатики та математики із закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради у Вознесенському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 1 лютого 2022року.

   Тема семінару: «Використання скрайбінгу як інноваційної технології  для  активізації творчо-пізнавальної діяльності  учнів на уроках математики, фізики, інформатики».

З привітально-мотиваційним словом до учасників навчально-практичного семінару звернулася  Лопатинська Любов Василівна, фахівець з  методичної роботи відділу освіти Бузької сільської ради.

   3асобами скрайбінгової відеопрезентації  вчитель інформатики Вознесенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Василець Сергій Миколайович ознайомив з інноваційною технологією СКРАЙБІНГ, його мальованим, аплікаційним, магнітним, комп’ютерним, комбінованим,  відеоскрайбінгом- різновидами. Він провів майстер-клас з використання магнітного скрайбінга на уроках з учасниками семінару, використовуючи роботу у групах.

   Фрагменти уроків з використанням різних видів Скрайбінгу на уроці математики у 6 класі  з теми  «Координатна пряма» та на уроці фізики  у 9 класі з теми «Екологічні проблеми атомної енергетики України» продемонструвала вчитель фізики, математики Вознесенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ліптуга Марина Олександрівна.

   С.М.Василець провів практикум з учасниками семінару  в програмі  Sparkol VideoSkribe, на якому гості вчилися за комп’ютерами створювати власноруч  навчальні скрайбінгові продукти.

   Рефлексуючи, учасники семінару висловили свої  евристичні емоції та враження  від отриманих знань і умінь працювати зі скрайбінгом та бажанням використовувати  його різні види на своїх уроках, аби активізувати  творчо-пізнавальну діяльність учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень