A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Діємо спільно заради України!

Дата: 21.02.2022 10:25
Кількість переглядів: 51

   Сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати своїй державі, щоб вона була нероздільною, щоб ми мали свою Батьківщину.

   На території Вознесенського району сформовано батальйон територіальної оборони для протидії військовим загрозам, а також для надання допомоги у захисті населення.

    За ініціативи адміністрації Вознесенського ЗЗСО І-ІІІ ст. Бузької сільської ради та за підтримки учнівського самоврядування, було організовано благодійний ярмарок для допомоги батальйону.

   До освітнього закладу завітав  прес-офіцер, начмед батальйону територіальної оборони   Мухаровський Олег Григорович. Відбулася тепла зустріч військового з учнівським та педагогічним колективами, під час  якої всі мали змогу подякувати всьому батальйону за їхню небайдужість та мужність.

  Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про цих людей писатимуть книги, зніматимуть кінофільми. Бо вони – справжні герої, які проявляють свій патріотизм і безмежну любов до України та її людей.   І саме за це їм наша безмежна вдячність і низький уклін!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень