A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОВЕЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.02.2022 16:52
Кількість переглядів: 57

…Герої таки не вмирають,  
Вони будуть вічно живі…
Героїв завжди пам
ятають
На небі й на рідній землі!

  Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-охоронцями на небі.

  На вшанування подвигу учасників Майдану та увічнення пам’яті загиблих у закладах освіти Бузької сільської ради проведено години пам’яті «Ангели майдану»,   «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки»,  «Сучасні борці за єдність України»; акції «Ангели пам’яті», «Подаруй свого Янгола Героям Небесної Сотні»; фотовиставки «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…»; інформаційно-тематичні  виставки «Небесна Сотня – Герої нашого часу».  Заходи завершився хвилиною мовчання  та покладанням квітів до стели Героїв Небесної Сотні.

  Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною свого життя показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень