A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами (EORE)

Дата: 25.05.2022 10:57
Кількість переглядів: 116

  Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України,  педагогічні працівники закладів освіти Бузької сільської ради з 19.05.2022 року  проходять навчальний онлайн курс «Навчання з попередження ризикам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами» (EORE) в рамках пілотного соціально-гуманітарного проекту громадської організації «Асоціація саперів України». Цей курс  розроблений у відповідності до вимог Закону України «Про протимінну діяльність в Україні», Міжнародних та національних стандартів протимінної діяльності (МСПД/IMAS), інших нормативно-правових документів, а також листа Міністерства освіти і науки України.

  Курс розрахований на 30 годин онлайн навчання та розділений на модулі: модуль І «Що потрібно знати про небезпеку мін та вибухонебезпечних предметів»,  Модуль ІІ «Небезпечні території та правила безпечної поведінки в умовах наявності мін та ВНП», Модуль ІІІ «Зміна поведінки». В кінці кожної лекції модуля  - тести з перевірки знань та іспит, який доступний після завершення всіх модулів.

  На сьогодні успішно пройшли курс навчання та отримали відповідний сертифікат (генерується автоматично)  і  завантажили в особистому кабінеті необхідну навчально-методичну літературу  в електронному вигляді  17  фахівців відділу освіти, закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Бузької громади. Ще 14 працівників ЗЗСО та ЗДО продовжують навчання. В подальшому набуті знання і навички  з мінної небезпеки дозволять їм проводити інформаційні заняття з безпекових питань для аудиторії різних вікових категорій.

  Педагогічним працівникам, які мають бажання пройти навчання з даної тематики  потрібно зареєструватись за посиланням: https://eoreplatform.web.app/ та у зручний для себе час пройти онлайн курс. Підтвердження аккаунтів відбувається протягом доби, а сертифікати автоматично генеруються комп’ютером у разі успішного проходження тестування, що унеможливлює вплив людського фактору на видачу сертифікату та робить цей процес відкритим та прозорим. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень