A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Навчання в сфері профілактики ВІЛ/ СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань

Дата: 17.06.2022 11:11
Кількість переглядів: 58

  З 13 по 15 червня 2022 р. на платформі ZOOM педагогічні працівники Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст., Таборівського ЗЗСО І-ІІІст.  та  закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з різними формами навчання Бузької сільської ради прийняли участь в навчальному тренінгу з реалізації проекту департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та благодійного фонду «Баварський дім, Одеса» на тему «Профілактика ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань серед вчителів, школярів та студентів м. Миколаєва та Миколаївської області».

  Тренери проекту лікар Кульбах О.М. та психолог Ходак А.А. надали учасникам вичерпну аналітично-статистичну інформацію щодо стану епідемії ВІЛ/СНІДу у світі, в Україні та Миколаївській області за даними Міністерства охорони здоров'я України  та приділили особливу увагу виявленню ознак хімічної залежності у підлітків і дорослих, заходам профілактики та попередження ризикованої поведінки підлітків вразливих соціальних категорій.

  Сам тренінг – це не нудна начитка лекцій, а інтерактивна робота тренерів та вчителів, щоб потім в доступній, зрозумілій для підлітків формі вчителі могли говорити про те, як захиститися від ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних захворювань. Кожен учасник наприкінці тренінгу отримав сертифікат про проходження такої підготовки, а також всі необхідні інформаційні матеріали, які можна використовувати  в роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень