A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Участь в презентації інтегрованого уроку з фізики, історії та предмета "Захист України" на тему: "ДРОНИ-ГВИНТОКРИЛИ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ"

   12 січня 2023 року учні 9-11 класів освітніх закладів  Бузької сільської ради взяли участь в презентації інтегрованого уроку з фізики, історії та предмета "Захист України" на тему: "ДРОНИ-ГВИНТОКРИЛИ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ", який  презентував Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут з метою поглиблення знань учнів і розширення діапазону їх практичного застосування до процесів та явищ оточуючої дійсності та поширення в учнівському середовищі військово-технічних знань, передових технологій у сфері безпеки і оборони, досвіду їх застосування воїнами Збройних Сил України та інших військових формувань Сил Оборони у ході відбиття повномасштабної російської агресії.  

14:12 12.01.2023

Онлайн-змагання “Вільні люди”

   З метою масового залучення учнів до систематичних занять фізичної культури і спортом, збільшення їх рухової активності в умовах дистанційного навчання учні Бузького, Вознесенського та Таборівського ліцеїв Бузької сільської ради взяли участь в обласних онлайн-змаганнях "Вільні люди", які проходили в три етапи з 16 листопада по 26 грудня та які об’єднали учнів, освітян, батьків для підтримки незламного духу кожного заради спільної ПЕРЕМОГИ!

10:45 06.01.2023

Відбулася колегія відділу освіти Бузької сільської ради

   Відповідно до плану роботи відділу освіти Бузької сільської ради 29 грудня 2022 року  проведено колегію  відділу освіти Бузької сільської  ради. Присутніми були члени колегії, директори закладів освіти та  голова районної організації профспілки працівників освіти Олена   Чепілка О.М.

14:49 29.12.2022

Відділом освіти Бузької сільської ради проведено моніторинг та оцінку ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю

    На виконання пункту 38 Плану заходів з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.11.2022     №1041-р, Порядку проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 537, начальником господарської групи відділу освіти Бузької сільської ради Костенко В.О. в період з 20грудня  по 27 грудня 2022 року проведено моніторинг та оцінку ступеня безбар’єрності закладів освіти Бузької сільської ради. Обстежено 7 закладів освіти, які знаходяться в підпорядкуванні відділу освіти Бузької сільської ради, в 6 закладах освіти забезпечено безбар’єрність  -Вознесенський ліцей, Таборівський ліцей, Бузький ліцей, Вознесенський ЗДО «Джерельце», Бузький ЗДО «Калинонька», Таборівський ЗДО «Ромашка», 1 заклад Ліцей з різними формами навчання Бузької сільської ради – частково бар’єрний. Серед працюючих та дітей відсутні особи що пересуваються на кріслах колісних, з порушенням зору чи слуху, наявні 4 особи серед працюючих з інвалідністю які мають інші порушення, з них 3 чоловіки і 1 жінка, серед учасників освітнього процесу наявні 5 дітей з інвалідністю які мають інші порушення, з них 1 хлопчик, 4 дівчинки.

12:05 29.12.2022

«Наша сила, слава, гордість та надія!»

   З нагоди відзначення 31-ї річниці Збройних  Сил України учнівська молодь Бузької сільської ради вшанувала захисників-військовослужбовців на виховних заходах. Цього року дуже важливо подякувати тим, хто щодня захищає нашу рідну землю та небо від ворогів.

11:59 06.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень