A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Проведено навчально-практичний семінар вчителів математики, інформатики та фізики закладів освіти Бузької громади

   Удосконалювати свої фахові компетентності, педагогічну майстерність, ознайомитися  з інноваційною технологією скрайбінг, його різновидами, способами використання на різних етапах уроків, формувати вміння створювати скрайбінгові  навчальні продукти, практично опановувати новими компетентностями інноваційних, інформаційно-комунікаційних,  цифрових  технологій з використанням їх для активізації творчо-пізнавальної діяльності  учнів на уроках, формувати культуру педагогічної співпраці зібралися вчителі фізики, інформатики та математики із закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради у Вознесенському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 1 лютого 2022року.

16:09 04.02.2022

27 січня – День пам'яті жертв Голокосту

27  січня вшановуючи пам’ять загиблих жертв Голокосту в Україні, в закладах освіти Бузької сільської ради  проведено тематичні заходи під назвою «Свіча Голокосту не згасне».

14:21 28.01.2022

Проведено ІІ (зональний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

         22 січня  2022 року на базі Бузького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся ІІ ( зональний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра  Яцика. Учасники конкурсу, здобувачі освіти  закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради в районному етапі  отримали такі результати:

10:02 26.01.2022

Відзначення Дня Соборності в закладах освіти Бузької сільської ради

   21 січня 2022 року з нагоди Дня Соборності України та з метою виховання почуття патріотизму і гордості за героїчне минуле і сьогодення Українського народу в закладах освіти Бузької сільської ради  були проведені тематичні заходи.  

16:03 24.01.2022

Проведено ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської творчості імені Тараса Шевченка

   В суботу, 15 січня 2022року, пройшов ІІ(районний) етап ХІІ Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської творчості імені Тараса Шевченка. В ньому взяли участь 47 учнів закладів загальної середньої освіти Бузької, Дорошівської, Прибужанівської сільської та  Олександрівської селищної рад. Серед них 14 учасників Бузького, Вознесенського, Таборівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бузької сільської ради.

16:21 19.01.2022

Проведено інструктивно-методичну онлайн- нараду

    У закладах освіти нині гаряча пора для вчителів-предметників. Вони знайомляться з електронними версіями оригінал-макетів підручників з  історії України, всесвітньої історії, правознавства та інформатики для 9 класів. Це здійснюється для того, щоб на 2022/2023 навчальний рік до кожного ЗЗСО громади надійшли друковані примірники саме тих підручників для 9 класу, які будуть обрані закладами  освіти.

14:35 13.01.2022

«Майстер-клас» на зимових канікулах

       Під час зимових канікул вихованці гуртка «Народна творчість» Дитячо-юнацького центру на базі Таборівського ЗЗСО I-III cт., керівник         Слінкіна К.О.,  відвідали виставку дитячих робіт учнів закладів освіти Бузької сільської ради, на якій було представлено багато робіт на зимову та новорічно-рідвяну тематику з використанням природнього та текстильного матеріалу, ялинкових прикрас та мішури.                                                                                                   

14:33 13.01.2022

Новорічна казка у Закладі ЗСО ІІ-ІІІст.

     Ось і близиться до завершення 2021 рік. Напередодні цього чудового свята ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

16:23 28.12.2021

Лідер року – 2021 СТАРТУВАВ !

       24 грудня  в приміщенні Дитячо-юнацького центру відбувся I етап обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». Даний конкурс має на меті виявляти та розвивати лідерські, організаторські, інтелектуально-творчі здібності учнів та сприяти розвитку  молодіжного лідерського руху в громаді, районі, області.                                  

14:30 24.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень