A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

З 22 по 28 листопада в закладах освіти Бузької сільської ради пройшов другий тиждень Місячника безпеки життєдіяльності

  Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. З цією метою в закладах освіти Бузької сільської ради пройшов другий тиждень Місячника безпеки життєдіяльності, в рамках якого організовано найрізноманітніші заходи. 

15:18 30.11.2021

Проведено онлайн-засідання Школи професійного зростання педагогів ЗДО Бузької сільської ради

  18 листопада 2021 року в режимі ZOOM відбулася Школа професійного зростання для педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради. Метою проведення Школи було підвищення професійної компетентності педагогів щодо оновленого Базового компоненту дошкільної освіти. Модератор заходу  Папук Т.В. детально прокоментувала нову редакцію Базового компонента дошкільної освіти (Державний Стандарт дошкільної освіти в Україні (2021). Зосередила увагу педагогів на вимогах та умовах Базового компоненту дошкільної освіти, його складниках, конкретизувала базові принципи реалізації стандарту, освітні напрями інваріантного та варіативного складників та акцентувала увагу на ключових компетентностях, які здобуватиме дитина в дошкільному віці.

15:36 22.11.2021

У Вознесенському ЗЗСО І-ІІІст. проведено поточний ремонт харчоблоку

  Враховуючи обов’язковість введення системи НАССР у закладах освіти, питання якісного та безпечного харчування залишається найбільш актуальним. Тому  забезпечення якісного та безпечного харчування є одним із пріоритетів Бузької громади.

13:00 15.11.2021

Освітні заклади відзначили День День української писемності і мови

     Кожного року, 9 листопада, в Україні відзначають День української писемності та мови. Свято започатковано в 1997 р., коли Президент України на підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства видав Указ    № 1241/97 «Про День української писемності та мови».

11:06 11.11.2021

Керівники гуртків ДЮЦу Бузької с.р. долучилися до занять у «Школі виховників джур»

  Керівники гуртків  "Джура" Топилін Вадим Миколайович та "Туристичне краєзнавство" Топилін Ігор Миколайович взяли участь у Всеукраїнському  семінар-тренінгу  «Школа виховників джур» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбувся з 5 по 7 листопада на базі Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. Організаторами заходу виступили Український державний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді та Молодіжний клуб Джура         (м. Київ). Захід спрямовувався на підготовку виховників джур до безпосередньої  виховницької діяльності зі створення та забезпечення дієвості осередків (роїв/куренів) гри Джура.

11:02 11.11.2021

Методичний дайджест для директорів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

  4 листопада відбувся Методичний дайджест для директорів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради, на якому йшлося про освітні програми, як обов’язковий документ, за якими можна якісно організовувати освітній процес в ЗДО. Педагогічні колективи мають право самостійно вирішувати, які обирати програми, а не розробляти самостійно. На засіданні покроково розібрали дії керівника стосовно вибору освітньої програми педагогами та вимоги до її оформлення. ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ЗДО

16:43 10.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень