A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

«Нове харчування в закладах освіти. Дієтичне харчування. Аудит системи НАССР»

    П’ять днів в онлайн-форматі працівники кухні, медичні сестри, завгоспи закладів освіти Бузької сільської ради підвищували  свою кваліфікацію в Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на курсах «Нове харчування в закладах освіти. Дієтичне харчування. Аудит системи НАССР».

13:51 16.11.2023

Підведено підсумки проведення заходів, присвячених Дню захисників та захисниць України

    В закладах освіти Бузької сільської ради до Дня Захисників та Захисниць України, Дня Українського козацтва з 01 по 10 жовтня 2023 року відбулися різноманітні фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи фізкультурно-патріотичного спрямування, спортивні.

10:09 10.11.2023

Учні Таборівського ліцею Бузької сільської ради пройшли онлайн - курс "Експрес - медіаграмотність для підлітків"

  23–30 жовтня 2023 року відзначався Всесвітній тиждень медіа та інформаційної грамотності (Global MIL Week), що започаткований у 2012 році. Захід проводиться щороку Організацією Об’єднаних Націй із питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) спільно з Альянсом із питань медіа та інформаційної грамотності, Мережею університетів із медіа та інформаційної грамотності ЮНЕСКО й міжкультурного діалогу (UNESCO-UNAOC, MILID), іншими партнерами.

11:59 02.11.2023

Навчання в класі безпеки Бузького ліцею

  З метою попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів 16, 17, 18 жовтня 2023 року члени Міжнародної гуманітарної організації Mines Advisory Group (MAG) з гуманітарного розмінування провели навчання зі здобувачами освіти Бузького ліцею.

11:44 01.11.2023

Олімпійський тиждень в закладах освіти Бузької сільської ради

    Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом, щороку протягом вересня - жовтня традиційно в освітніх закладах проводиться Олімпійський тиждень та Олімпійський урок.

11:46 31.10.2023

У Бузькій громаді долучилися до написання радіодиктанту національної єдності-2023

  27 жовтня в День Української  писемності та мови учні, вчителі освітніх закладів та  працівники відділу освіти Бузької сільської ради активно долучилися до написання Всеукраїнського  радіодиктанту національної єдності.  Текст його написала лауреатка Шевченківської премії, поетеса, перекладачка, авторка прозових творів Катерина Калитко. Він має назву "Дороги України". Читав текст актор і театральний режисер Олексій Гнатковський, який про ідею Всеукраїнського  радіодиктанту національної єдності висловився так: « Це величезна хвиля українства, яка захоплює всю планету. Усвідомлення, що всі українці по всьому світу будуть писати в один час один і той самий текст — це фантастичне усвідомлення, що нас об'єднують святі, священні речі».

15:54 27.10.2023

Інструктивно-методичний семінар педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

  05.10.2023 року відбувся інструктивно-методичний семінар педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради  у  ході якого                   було надано методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, окреслено пріоритетні напрями освітньої діяльності у 2023-2024 навчальному році та  опрацьовано  з учасниками засідання інструменти надолуження освітніх втрат.

09:21 11.10.2023

Проведено нараду з керівниками ліцеїв Бузької сільської ради

  29 вересня 2023 року відділом освіти Бузької сільської ради  проведено нараду з керівниками ліцеїв громади щодо діяльності закладів освіти.   Перед початком  наради  начальник відділу освіти Світлана Русаловська привітала керівників з Днем працівників освіти та вручила грамоти департаменту освіти і науки     Миколаївської обласної військової адміністрації.   Під час наради були розглянуті питання:

15:25 06.10.2023

Проведено заняття в новоствореному Класі безпеки Бузької громади

  4 жовтня до учнів Бузького ліцею завітали фахівці Вознесенського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області. В новоствореному Класі безпеки фахівці провели заняття з мінної безпеки для учнів 5-6 класів та учнів 9-11 класів.

13:32 06.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень