A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Вшановуємо пам'ять Великого Українця

  Тарас Шевченко - син українського народу. Батько України. Його творчість стала маніфестом українців, які прагнуть вільно жити на своїй землі. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність.

13:14 09.03.2023

Доки діти вчаться, а вчителі навчають, у нашої країни є майбутнє!

  За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft» передано 9 ноутбуків для забезпечення роботи педпрацівників Бузької громади.

12:02 06.03.2023

Проведено День цивільної оборони-2023 в закладах освіти Бузької сільської ради

  Всесвітній день цивільної оборони відзначається 1 березня з метою  підготовки цивільного населення до надзвичайних ситуацій техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру. У цей день в школах і дитячих садах проводилися навчальні евакуації, відкриті уроки з самозахисту та основ першої медичної допомоги.

11:53 06.03.2023

Заняття школи «Патріот» із тактико-спеціальної підготовки

     Боротьба проти російської агресії  спонукає нас до вивчення основ військових знань і набуття практичних навичок, що готують до боротьби та загартовують. Саме тому в реаліях нашого часу актуальним стало завдання вдосконалювати знання з тактико-спеціальної підготовки.

13:59 24.02.2023

Мова – це зброя!

   21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає уся наша держава.

12:31 23.02.2023

Діємо разом

   22 лютого вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти  Бузької сільської ради зібралися на консультативну методичну нараду, щоб порадитися, які необхідно вибрати найкращі підручники для своїх майбутніх вихованців 1 класу. Нараду проведено у дистанційному форматі. Погоджено, що для навчання першокласників стануть у пригоді такі навчальні посібники, як: «Буквар» Пономарьової К.І., «Математика» Листопад Н.П., «Я досліджую світ» Гільберг Т.Г., «Англійська мова» Карп’юк О.Д., «Мистецтво» Масол Л.М.

12:00 23.02.2023

«Небесна сотня – перші герої російсько-української війни»

     Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті.

14:28 20.02.2023

Величний День єднання

    Сьогодні, 16 лютого, Україна відзначає День єднання - свято, яке заснував президент Володимир Зеленський на тлі загрози повномасштабного вторгнення російської федерації.

13:18 16.02.2023

В ліцеях Бузької сільської ради обрано переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2023

   На конкурс подавалися малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо за трьома віковими групами: перша група – діти від 6 до 10 років; друга група – діти від 11 до 14 років; третя група – діти від 15 до 18 років. Тематика малюнків -  безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності: енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому  господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо; небезпечні фактори, ризики та загрози життю та здоров’ю на робочих місцях та в побуті; дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

12:26 15.02.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень