A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Величний День єднання

    Сьогодні, 16 лютого, Україна відзначає День єднання - свято, яке заснував президент Володимир Зеленський на тлі загрози повномасштабного вторгнення російської федерації.

13:18 16.02.2023

В ліцеях Бузької сільської ради обрано переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2023

   На конкурс подавалися малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо за трьома віковими групами: перша група – діти від 6 до 10 років; друга група – діти від 11 до 14 років; третя група – діти від 15 до 18 років. Тематика малюнків -  безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності: енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому  господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо; небезпечні фактори, ризики та загрози життю та здоров’ю на робочих місцях та в побуті; дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

12:26 15.02.2023

Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН

  Війна, що розпочалася в 2014 році, ще не завершилась, вона триває і є особливо жорстокою та болісною на протязі останнього року. Гинуть українські сини та доньки, що стоять на захисті держави. Гинуть цивільні та маленькі діти - це велике горе...

14:53 13.02.2023

Педагогічна майстерня педагогів ЗДО Бузької сільської ради

   9 лютого проведено офлайн «Педагогічну майстерню» з педагогами Бузького, Вознесенського, Таборівського закладів дошкільної освіти. Учасники заходу обмінялися досвідом роботи щодо проведення дистанційного навчання та ознайомилися з методичним супроводом.

09:43 13.02.2023

Проведено методично-консультативну нараду

   Нагальні проблеми  реалій впровадження нового  Державного стандарту базової середньої освіти  у 5 класі Нової української школи обговорювалися на методичній консультативній нараді з вчителями української мови та літератури закладів освіти  Бузької сільської ради 8 лютого 2023 року, яку провела фахівець з методичної роботи відділу освіти Любов  Лопатинська.

09:58 09.02.2023

День безпечного Інтернету – 2023 - «Разом для найкращого Інтернету»

     В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.

14:31 07.02.2023

Заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут в закладах освіти Бузької сільської ради

   З метою збереження національної пам’яті, формування патріотичних почуттів в учнівської молоді та виходячи із необхідності виховання дітей на прикладах героїв минулого,  в освітніх закладах 27 січня 2023 року пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут. Для учнів середньої ланки були проведені виховні години «Голокост: не забути, не простити», «Голокост – уроки пам’яті», «Пам’ятаємо трагічні події». Виховні години "Ми низько голову схиляємо" пройшли в початкових класах. Класні керівники познайомили молодших школярів з поняттям «Голокост» та з історією його виникнення. З метою поглиблення знань з історії України проведена бесіда «Ціна чужої війни» з учнями 10-11 класів.

14:02 27.01.2023

Тест на профорієнтацію - перший крок до успішної кар'єри!

   Вибір професії - важливий етап у житті будь-якої людини. Від правильного вибору майбутньої професії залежить все подальше життя. І першим кроком у цій справі є тестування. В січні 2023 року учні 11-12-х класів Бузької сільської ради пройшли профорієнтаційне тестування, розроблене Міністерством освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститутом модернізації змісту освіти» та отримали відповідні сертифікати.

13:20 19.01.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень