A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено колегію відділу освіти Бузької сільської ради

Дата: 28.02.2023 10:29
Кількість переглядів: 46

  28 лютого 2023 року відбулася колегія відділу освіти за участі  керівників освітніх закладів громади  та начальником служби у справах дітей Таісії Ясінко.

  Начальник відділу освіти Світлана Русаловська ознайомила присутніх з завданнями, над якими працюють  освітяни Бузької громади  під час воєнного стану та дистанційного навчання.

  На розгляд колегії відділу освіти було винесено наступні питання:

  1. Про виконання Програми  розвитку освіти Бузької сільської ради на 2021-2025 роки у 2022 році.
  2. Про стан виконавської дисципліни та роботи зі зверненнями громадян у відділі освіти та підпорядкованих закладах освіти за підсумками 2022 року.
  3. Про дотримання законодавства про повну загальну середню освіту у закладах освіти Бузької територіальної громади в частині охоплення навчанням здобувачів освіти.
  4. Про підсумки вивчення стану організації безпечного освітнього середовища дистанційного формату навчання в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради під час дії правового режиму воєнного стану.
  5. Про впровадження Всекраїнського проєкту «Клас безпеки» на базі освітніх закладів Бузької сільської ради.

  Про роботу із зазначених питань інформували:

  Начальник Служби у справах дітей  Таісія Ясінко доповіла, що на постійному особливому контролі перебуває питання забезпечення права кожної дитини на освіту. Тому всі звернення, які надійшли від керівників закладів освіти щодо відсутності учнів на онлайн уроках понад 10 днів без поважної причини опрацьовані, складені відповідні акти та проведені профілактичні роботи з такими сім’ями.

  З другого питання доповіла головний спеціаліст відділу освіти Анна Курусь, яка наголосила, що всі діти дошкільного та шкільного віку, які проживають на території Бузької сільської ради охоплені освітою.

  Про підсумки вивчення стану організації безпечного освітнього середовища дистанційного формату навчання в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради під час дії правового режиму воєнного стану доповіли головний спеціаліст відділу освіти Вікторія Підвисоцька та інженер з охорони праці Наталія Мазур.

  Питання порядку денного взято до уваги, визначено ряд завдань поставлених до виконання та прийняті відповідні рішення.

  Підбиваючи підсумки, можна стверджувати, що є певні проблемні питання та вживаються багато заходів для покращення ситуації в роботі відділу освіти та освітніх закладів. Лише невідкладне прийняття рішень, координація зусиль усіх причетних до роботи з дітьми структур, оперативне та спільне реагування на проблеми, пов’язані з охороною дитинства сприятиме покращенню соціального та правового становища дітей в громаді.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень